Bemanning – Medarbetare

Som anställd hos oss öppnas många nya dörrar till en utvecklande och intressant karriär. Vi erbjuder dig arbete i din egen bransch eller arbete i andra branscher som skulle kunna passa dig och som du finner intressanta. Vi erbjuder del- eller heltidsarbeten, det som är lämpligt för dig i din livssituation. Du bestämmer och du har alltid möjligheten att tacka nej till ett uppdrag, utan att det blir några sanktioner.

Vårt omfattande nätverk av samarbetspartners ger dig stora valmöjligheter att välja arbete som motsvarar din yrkesskicklighet.

Vid anställningsintervjun och innan du börjar på ditt nya jobb går vi noga genom vilka rättigheter du har som arbetstagare och vad det nya jobbet innefattar. Till exempel att lönen utgår från de kollektivavtal som verksamheten är bunden till och att rättigheter samt skyldigheter är i enlighet med avtalet.

I introduktionen vid nytt arbete ger vi dig praktisk information om redovisningen av dina arbetstimmar mm. Mer nyttig information finner du i Startpaketet. Beroende på arbetsplats ger vi dig även passande arbetskläder vid behov.

När du registrerar dig som TempNor arbetare får du dina personliga inloggningsuppgifter till vårt Likeit-system, där du rapporterar dina arbetstimmar, kontrollerar och kan göra utskrifter av dina arbetade timmar samt uppdatera din profil.

START HÄR: LIKEIT