Asunnon myyjälle

Elämäntilanteet, tarpeet ja omat vaatimukset voivat muuttua ajan kuluessa. Kun tulee aika, TempNorin kiinteistönvälityspalvelu on täällä sinua varten. Ottamalla yhteyttä kiinteistönvälityksemme henkilökuntaan, on yksi askel jo otettu.

Sovimme yhdessä sinulle sopivan ajan arviokäyntiä varten. Käyntiä varten meidän on hyvä tietää mielellään ainakin kohteesi osoite ja tyyppi, neliömäärä, tehdyt peruskorjaukset ja rakennusvuosi. Arviokäynti ei velvoita sinua mihinkään eikä se maksa mitään.

Mikäli päätät antaa kohteesi meidän myytäväksemme, kohteesta laaditaan ensin kirjallinen toimeksiantosopimus sekä selostusliite. Papereista selviää mm. kohteen sovittu myyntihinta, välityspalkkio, kohteet tiedot ja ominaisuudet. Projekti jatkuu valokuvauksella ja tarvittavien asiakirjojen hankkimisella, joka jälkeen se on valmis yleiseen markkinointiin.

Me hoidamme puolestasi siis kaiken tämän; asuntoesittelyt, asiakirjat ym. myyntiin liittyvät toimenpiteet. Hyvän välitystavan mukaisesti kaikki tarjoukset ja muut asunnon myyntiin liittyvät vaiheet tehdään kirjallisesti, eikä epävarmuuksia tai vääryyksiä pääse tapahtumaan. Mikäli kauppoja ei jostain syystä sopimuksen voimassaoloaikana synny, asiakas ei ole velvollinen maksamaan mitään kuluja välitysliikkeelle. Toimeksianto on siis asiakkaalle yllättävän riskitöntä ja helppoa.

Arviokäynti

Arviokäynti on aina maksuton. Soita meille tai tule käymään toimistoillamme.
Voit halutessasi jättää myös yhteydenottopyynnön täyttämällä ao. lomakkeen.

Yhteyshenkilösi kiinteistönvälityksessä


Tomi Alapartanen
Myyntipäällikkö LKV, LVV, KIAT
Vastaava hoitaja
Julkinen kaupanvahvistaja

040 678 5477
tomi.alapartanen@tempnor.fi


Hanna Pölkky
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT
040 678 7828
hanna.polkky@tempnor.fi


Virve Mykkälä

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV 
040 678 7832
virve.mykkala@tempnor.fi