l

Asunnon myyjälle

Elämäntilanteet, tarpeet ja omat vaatimukset voivat muuttua ajan kuluessa. Kun tulee aika, TempNorin laillistetut kiinteistövälittäjät ovat täällä sinua varten.

Lue lisää

Asunnon ostajalle

Löysitkö markkinointikanaviemme kautta mielenkiintoisen kohteen? Ota yhteyttä kohdetta myyvään henkilöön tai keneen tahansa välittäjistämme sopiaksesi yksityisnäytön kohteeseen.

Lue lisää

Vuokravälitys

Mikäli haluat jonkun muun hoitavan aikaa vievät vuokranäytöt, markkinoinnin ja asuntokuvauksen, olemme apunasi.

Lue lisää

Aidosti paikallinen

Tempnor on muista kiinteistöpalveluyrityksistä riippumaton pohjoissuomalainen kiinteistönvälitystä tarjoava yritys. Markkinointistrategiamme on asiakaslähtöinen ja moderni. Panostamme vahvasti laadukkaisiin valokuviin ja nykyaikaiseen internetmarkkinointiin. Käytössämme on myös 360° virtuaaliesittely, jonka avulla voit tutustua kohteisiin rauhassa omalla kotisohvallasi.

Yksityisenä, aidosti paikallisena yrityksenä toimintamme perustana on vahva halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Joustavuus ja asiakaslähtöisyys mahdollistavat yksilöllisesti räätälöidyt sopimukset ja palvelukokonaisuudet ja aluetuntemuksemme on ensiluokkaista. Yrityksemme on Suomen Kiinteistövälittäjäliitto Ry:n jäsen ja meille on myönnetty SKVL Auktorisoitu laatuyritys-sertifikaatti.

Palvelumme tuotetaan ammattitaidolla ja Hyvää Välitystapaa noudattaen.

Hyvä Välitystapa

Hyvä Välitystapa edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta. Se kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää. Vastuuntuntoinen välittäjä tuntee Hyvän Välitystavan ja sitoutuu noudattamaan sitä. Kuluttajalle asiointi Hyvää Välitystapaa noudattavan välittäjän kanssa tuo turvallisuutta ja luotettavuutta.

Hyvän Välitystavan ohjeen on laatinut Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto.

Uusimmat myytävät kohteet

Uusimmat vuokrakohteet

Yhteyshenkilösi kiinteistönvälityksessä


Tomi Alapartanen
Myyntipäällikkö LKV, LVV, KIAT
Vastaava hoitaja
Julkinen kaupanvahvistaja

040 678 5477
tomi.alapartanen@tempnor.fi


Hanna Pölkky
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT
040 678 7828
hanna.polkky@tempnor.fi


Virve Mykkälä

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV 
040 678 7832
virve.mykkala@tempnor.fi